Sømløs arbeidsdeling mellom regnskapsfører og kunde | Xledger Norge

Sømløs arbeidsdeling mellom regnskapsfører og kunde i skyen

somlos arbeidsdeling

I det skybaserte økonomisystemet Xledger slipper du dobbeltarbeid. Mens regnskapsfører sørger for økonomisk styring kan kunden bruke tid på å analysere tallene.

Alltid à jour

Med Xledger jobber regnskapsfører og kunde i samme system. Når regnskapsfører oppdaterer tallene i systemet er det umiddelbart synlig for kunden. Kunden er alltid à jour og vil alltid kunne ta ut rapporter med rykende ferske tall. Dette gir løpende oversikt og kontroll over bedriften. Det vil si mindre risiko for feil og et bedre beslutningsgrunnlag.

Les hvordan Visindi har fått et godt samarbeid med sin regnskapsfører VIEW Ledger

Effektiv arbeidsdeling

Den sømløse arbeidsdelingen mellom regnskapsfører og kunde gjør at man slipper dobbeltarbeid. Siden Xledger er skybasert, kan begge logge seg på systemet hvor som helst og når som helst for å utføre oppgaver, eller for å hente ut siste oppdaterte informasjon.

Det har dermed ingen betydning hvor regnskapsfører og kunde er lokalisert i forhold til hverandre.

Regnskapsfører kan dermed holde styr på regnskapet, mens kunden kan bruke tid på å følge opp kunder, ta strategiske beslutninger, eller andre oppgaver som selskapet ønsker å bruke mer tid på.

Les hvordan Dynamic har kuttet sine administrative oppgaver med hjelp fra Xledger og regnskapsfører

Brukervennlig

Det er flere i en bedrift som kan ha nytte av firmaets økonomiske tall. Xledger har en god brukervennlighet. Det vil si at de som bruker systemet ikke trener å være utdannet regnskapsfører for å bruke systemet.

Les hvordan Bygg og Bolig bruker Xledger uten å har regnskapsutdannelse

Publisert den av Frida