Ha full oversikt på dine kunder og leverandører med online tilgang i Xledger | Xledger Norge

Kredittsjekk

kredittsjekk i Xledger

Ha full oversikt på dine kunder og leverandører med online tilgang i Xledger

Kredittsjekk og adressevask direkte i Xledger: Xledger og Bisnode har i samarbeid utviklet en banebrytende løsning i Xledger.

Løsningen gir sømløs (online) tilgang til:

  • Kundekort informasjon for samtlige foretak i Norge. Regelmessig ”vasking” av alle firmaer i kunde- og leverandørregisteret betyr at firmanavn, adresser, telefonnr., org. nummer, endring av daglig leder og styremedlemmer blir oppdatert automatisk.
  • Kreditt og betalingsinformasjon på samtlige foretak i Norge noe som betyr mulighet for kredittsjekk både på nye kunder, ved fakturering, og løpende engasjementer.
  • Kredittovervåkning på alle de selskaper du ønsker i form av et løpende abonnement. Du får rating pr kunde og piler som viser endring fra forrige måling.

 

Hvilken betydning vil dette ha for meg som Xledger-kunde?

Reduksjon av Risiko
    • Kredittinformasjon gir redusert risiko for økonomiske tap både i forhold til kunde og leverandør.
    • Det er umulig å følge med på alle hendelser som kan skje på kunde/leverandørsiden. Overvåkning gir en større sannsynlighet for raskt å være på ballen når problemer oppstår.
    • Kredittinformasjon kan inneholde både kredittvurdering, økonomiske data, kunngjøringer og tidligere kredittvurderinger.
 
Alltid tilgjengelig

Brukere vil oppleve en enklere og mer effektiv hverdag når alle fremtidige og nåværende kunder alltid er tilgjengelig i Xledger

Sømløs tilgang til Soliditet

Integrasjonen som nå er laget mellom Soliditet og Xledger betyr online tilgang til korrekt firmainformasjon og kredittovervåkning direkte fra systemet.

Master Data Management

Automatisk oppdatering av dataene mot Soliditet sine databaser sikrer at bedriften til enhver tid har korrekt kundeinformasjon i sine databaser.

Produktark: Kredittsjekk og kredittstyring