Referanse Xledger Varmeforhandler | Xledger Norge

Roger Pearson

Sitatbilde: "Der jeg før måtte lete i permer for å finne tall fra tidligere, er jeg nå bare 3 tastetrykk fra. Det er veldig tidsbesparende å ha alt samlet i ett sytem." - Roger Pearson

Kundesitat: Roger Pearson

Info

Logo: Roger Pearson

Lokasjon: Rogaland
Bransje: Varmeforhandler
Applikasjon før Xledger: Eksternt regnskapsbyrå og VISMA. Ordre, faktura og regnskap
Bruker følgende funksjoner: Regnskap, Bank, Timeføring/Reiseregning/Utlegg, Fakturering
Regnskapsbyrå: Barstad Regnskapsstøtte AS

 

Hva er resultatet?

Slipper dobbeltarbeid
I dag bruker jeg like lang tid på hele regnskapet som jeg gjorde når jeg gjorde klar bilagene til regnskapsbyrået. Jeg slipper dobbeltarbeid og sparer derfor tid. Det er også positivt at alt er i ett system. Lønnskjøring skjer månedlig. Ordre/faktura og regnskapsmodulen bruker jeg daglig. Der jeg før måtte lete i permer for å finne tall fra tidligere, er jeg nå bare 3 tastetrykk fra. Det er veldig tidsbesparende å ha alt samlet i ett system.

Alltid oversikt
Lurer jeg på noe er tallene/informasjonen alltid tilgjengelig og oppdatert.

Spare penger
Vi er ett firma på tre personer og har brukt Xledger i to år. Vi har enda ikke spart noen penger, men både håper og tror at vi vil gjøre det i lengden.

Hva var utfordringen?

Jeg brukte mye tid på å levere bilag til regnskapsbyrå uten å ha rollen som regnskapsfører. Perioderapporter ble kjørt i forbindelse med momsoppgjøret, og det kunne derfor gå lang tid mellom hver rapport. Vi ønsket å være kontinuerlig oppdaterte på tallene og ha rapporten tilgjengelig når vi trengte den. Målet med å legge om regnskapshåndteringen, var selvfølgelig også å spare penger.

Hva ble løsningen?

Løsningen var å flytte regnskapet internt og gå over til Xledger for å få mer kontinuerlig oversikt over regnskapet.

Helga Hadland, Roger Pearson

Les flere referanser

 Kontakt Xledger