Referanse Interesseorganisasjon - Norges Skogeierforbund | Xledger Norge

Norges Skogeierforbund

Kundesitat Norges Skogeierforbund "Det er et veldig godt verktøy for meg. Det skaffer meg rask oversikt over alle selskapene jeg administrerer innenfor vårt system. [..] Jeg hadde nok hatt store problemer med regnskapet uten et system som Xledger, siden jeg ikke er en direkte regnskapsfører."

Kundesitat: Norges Skogeierforbund

 

Info

Logo: Norges Skogeierforbund

Lokasjon: Oslo
Bransje: Interesseorganisasjon. Næringslivs- og arbeidsgiverorganisasjoner, tjenester tilknyttet skogbruk
Applikasjon før Xledger: Visma
Bruker følgende funksjoner: Økonomi, Regnskap, Bank, Timeføring og Reiseregning
Regnskapsbyrå: Skogbrukets Kursinstitutt Servicebyrå

 

Norges Skogeierforbund er en interesseorganisasjon for skogeiere i Norge. De har 37.000 medlemmer over hele landet og jobber for skogeierens rammebetingelser og vilkår.

Hva er resultatet?

Jeg hadde nok hatt store problemer med regnskapet uten et system som Xledger, siden jeg ikke er en direkte regnskapsfører. Det hadde nok blitt en mye vanskeligere hverdag uten. Vi har nok etter det første året halvert tidsbruken vår.

Xledger er lett å sette seg inn i. Det har et godt grensesnitt, er oversiktlig og man kan ta ut det man vil. Det har veldig gode rapporteringsmuligheter. Du får ut de rapportene du vil raskt og enkelt. Hvem som helst kan bruke det, du trenger ikke være profesjonell regnskapsfører eller revisor.

Det er et veldig godt verktøy for meg. Det skaffer meg rask oversikt over alle selskapene jeg administrerer innenfor vårt system. Det er en av fordelene med Xledger, at jeg i det samme bildet kan skifte raskt mellom selskap og få god oversikt over sammenhenger og status i hvert enkelt selskap.Det er veldig lett å følge hele billagsflyten og det krever ikke mye av meg heller.

Hva var utfordringen?

Vi var i en fase med litt avgang av personal og vi ønsket å outsource regnskapet og da falt valget på Skogkurs. De ønsket et renere og nettbasert system, så det ble enklere for dem å føre regnskapet sammen med oss, så etter litt vurderinger havnet valget på Xledger.

Hva ble løsningen?

Vi bruker Xledger til å sjekke status i selskapene, jeg følger med på billagsflyten og godkjenner i forfallslisten, jeg tar ut rapporter, til budsjettering, planlegging og oppfølging.

Vi bruker hele pakka, til alle våre administrative rutiner, alt knyttet til personal, tidsbruk, regnskap.

Øyvind Wang, administrasjonssjef i Norges Skogeierforbund

Les flere referanser

 Kontakt Xledger