Referanse Xledger Ikt-ledelse og rådgivnling | Xledger Norge

Dynamic

Sitatbilde: "Vi har generert flere kunder til Xledger fordi vi bruker Xledger selv: Eksemplets makt er stor når vi viser hvor god oversikt vi har over vårt regnskap og våre dokumenter." - Dynamic

Kundesitat: Dynamic

Logo: Dynamic

Info

Lokasjon: Oslo og Halden
Bransje: IKT-ledelse og rådgivning
Applikasjon før Xledger: Visma
Bruker følgende funksjoner: Økonomi, Regnskap, Timeføring/Reiseregning/Utlegg
Regnskapsbyrå: Siffer Økonomi AS (Xledger partner: Økonominett AS)

Dynamic AS eier selskapet Dynamic Operations. Dynamic har mer enn 15 års erfaring som rådgivere og prosjektledere fra både offentlig, privat og frivillig sektor.

Hva er resultatet?

Vi er et teknologiselskap som gir kundene våre råd om hva slags IKT-løsninger de bør velge, og hvordan de skal få en mer effektiv arbeidsdag ved bruk av moderne teknologi.

Med Xledger utøver vi profesjonalitet ut mot kunden. Hvis kunden vår ikke finner kvitteringen selv, har vi alltid dette digitalt. Vi har generert flere kunder til Xledger fordi vi bruker Xledger selv: Eksemplets makt er stor når vi viser hvor god oversikt vi har over vårt regnskap og våre dokumenter.

Det er også svært praktisk for oss at jeg kan sitte hos en kunde og arbeide, men likevel kunne enkelt betjene en annen kunde som trenger et avtaledokument for sin del. Siden alt er lagret i skyen kan jeg sende kunden det som trengs med en gang. På denne måten utøver vi bedre service ut mot kunden.

Vi har god kontroll over regnskapet og bruker svært liten tid på å passe på at alt er gjort i henhold til regelverket – det fikser systemet for oss! Om det kommer nye lover og regler vi må forholde oss til, vet vi at systemet alltid er oppdatert i henhold til dette.

Det er også svært lite administrasjon med Xledger, noe som gjør at vi bruker lite tid på regnskap.

Hva var utfordringen?

Vi etterspurte Xledger før det var på markedet, og vi kom i gang med Xledger ikke lenge etter at Xledger ble etablert. Vi sa til vår regnskapsfører at vi måtte ha et system som medførte at vi ikke måtte snakke med regnskapsfører hver gang vi lurte på noe. Det eneste nettbaserte økonomisystemet som var på markedet da var Xledger. Dette var både greit å lære seg og lett å bruke. Likevel ser vi at det kan være en stor endring for noen å gå over fra perm til web.

Hva ble løsningen?

Vårt mål er at vi ikke skal ha noen administrasjon opp mot vår virksomhet. I dag er vi 100 % papirløse.

Selv om vi har kontor i Halden er det ute hos kundene våre arbeidet foregår. Derfor passer en skybasert økonomiløsning som Xledger oss svært bra. Vi kan gjøre jobben fra hvor som helst – når som helst.
I tillegg hjelper regnskapsbyrået vårt Siffer oss med skatt, moms, fører bilag osv., et regnskapsbyrå vi er veldig fornøyd med.

Jeg og Egil, daglig leder i Dynamic, benytter oss av Finanslederrollen, mens våre ansatte bruker ansattrollen med føring av timer og lønn. Vi har også et nettverk med konsulenter som vi leier inn på forskjellige prosjekter som også benytter seg av ansattrollen i Xledger.

Cato Haug, Dynamic

Les flere referanser

 Kontakt Xledger