Referanse Xledger prosjektportal | Xledger Norge

Bygg og Bolig

Sitatbilde: "Vi har fått bedre kontroll på inntekter og utgifter. I vårt gamle system fikk vi rapporter sjelden, og i etterkant." - Bygg og Bolig

Kundesitat: Bygg og Bolig

 

Logo: Bygg og BoligInfo

Lokasjon: Halden
Bransje: Komplett prosjektportal og styringssystem for bedrifter i byggebransjen
Applikasjon før Xledger: Visma
Bruker følgende funksjoner: Økonomi, Regnskap, Bank
Regnskapsbyrå: Økonominett

 

Hva er resultatet?

Vi har fått bedre kontroll på inntekter og utgifter. I vårt gamle system fikk vi rapporter sjelden, og i etterkant. Konsekvensen kan bli at man kan ha betalt når man ikke har ressurser, eller at man ikke får fulgt opp dårlig betalere på en god måte.

Det er en stor forskjell fra det tidligere systemet. I dag har vi en dag-til-dag-oversikt med banktransaksjoner. Med Xledger er det lettere å se hvilke kostnader og inntekter som vil skje fremover og det er derfor en god støttefunksjon for å ta beslutninger.

I og med at dette er et webbasert system har man full tilgang på en enkel måte overalt. Jeg er mye på farten, så da kan jeg følge opp det jeg trenger å følge opp, enten jeg er på badestranda i Spania, eller på kontoret i Halden. Det var ett av kravene når vi skulle bytte regnskapssystem at det var webbasert.
Mitt inntrykk er at de tradisjonelle økonomisystemene bare er tilrettelagt for regnskapsfolk. For meg som er daglig leder er Xledger et styringsverktøy som jeg kan bruke selv om jeg ikke fører regnskapet i detalj.

Hva var utfordringen?

Med det gamle systemet fikk vi rapportene i beste fall en gang måneden og noen ganger en gang i kvartalet. Vi hadde ingen oversikt over dag-til-dag-status. Det har vi med Xledger.

Hva ble løsningen?

Xledger matchet våre behov på en bra måte. Det er ikke det billigste systemet, så vi valgte det ikke fordi det er billigst. Den totaloversikten som dashbordet i systemet gir er en fin og nyttig funksjon, der man raskt får et overblikk over selskapets økonomiske status. Funksjonaliteten, presentasjonen og informasjon er tre nøkkelord som gjorde at vi gikk for Xledger.

Inger Ramstad, daglig leder i Bygg og Bolig

Les flere referanser

 Kontakt Xledger