Buøy Bygg | Xledger Norge

Buøy Bygg

Kundesitat Buøy Bygg AS: "Xledger har hjulept oss med synliggjøring av kostnader samt synliggjøre hvor inntjeningen ligger og å gjøre regnskapet mer gjennomsiktig. Dette må jo være fremtiden"

Kundesitat: Buøy Bygg AS

 

Logo: Buøy Bygg AS

Info

Lokasjon: Stavanger Oslo
Bransje: Bygg- og tømrermestere, oppføring av bygninger
Bruker følgende funksjoner: Regnskap, økonomi, timeføring, fakturering, prosjekt, bank
Regnskapsbyrå: BDO

Buøy Bygg AS ble stiftet i juni 2007. De er et firma i kontinuerlig vekst og er i dag 23 ansatte og driver i dag med alle typer byggeoppdrag, fra de minste servicejobber, til store borettslag rehabiliteringer og kontor ombygginger.

Hva er resultatet?

Nå kan vi kontinuerlig følge med på alt i fra timeforbruk til hva vi tjener på den enkelte jobb. Dette gjør at vår hverdag blir mye mer oversiktlig. Vi vet nå hva som skal til for tjene penger på en annen måte enn hva vi gjorde før. Det beste med Xledger er at det er skybasert, da kan jeg logge meg på uansett hvor jeg er og fra alle enheter. Det er jo en stor fordel for oss som er ute og farter veldig mye. Oppstarten med Xledger gikk veldig greit, vi hadde ingen nevneverdige utfordringer der.

Xledger er veldig bra fordi alt er samlet på et sted – fra timelister som de ansatte fører på daglig – rett på mobilen – til tilgang på prosjektregnskapet til hver minste jobb og en kontinuerlig oversikt over hvordan vi ligger an.

Det er lett å sammenligne med tidligere år og perioder. Det beste med å bytte til Xledger har vært at vi nå har oversikt på økonomien på en bedre måte. Vi har nå en oversikt og en kontroll som jeg er veldig fornøyd med. Det har absolutt ikke vært noen utfordringer med å bruke Xledger nå når bedriften har vokst så mye som den har gjort de siste årene.

Hva var utfordringen?

Før vi gikk over til Xledger visste vi egentlig ingenting. Vi visste ikke hvordan det gikk måned for måned. Konsekvenser av å mangle oversikt er jo at vi ikke ville vist hvordan den enkelte jobb gikk. Uten et system som er tilrettelagt for det – slik som Xledger er – kunne vi ikke klart å drive sånn som vi gjør i dag, med så mye ansatte og sånn omsetning som vi har nå.

Hva ble løsningen?

For å lykkes må vi ha kontroll på alt i fra kvaliteten vi utfører til styring av økonomien. Vi tilrettelegger alt for BDO, som å skanne alt inn eller videresende fakturaene inn i systemet. Deretter får BDO alle bilag der de skal være, så passer de på alt derfra. Så gjør vi alt av fakturering og timelister og tilrettelegging for lønn og sånt selv, mens BDO går over og kvalitetssjekker alt. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med BDO.

Arild Vika Karlsen, daglig leder, Buøy Bygg AS

 Kontakt Xledger