Enkle og kraftige integrerte rapporteringsverktøy i Xledger | Xledger Norge

Rapportering og virksomhetsstyring

Rapportering og virksomhetsstyring. Ha full oversikt på din økonomi på nett

Ha full oversikt på din økonomi på nett

Rapporterings- og spørremuligheter er sentrale for å kunne hente ut gevinster av et forretningssystem (ERP-system). Enkelhet i registrering er i seg selv ikke tilstrekkelig hvis ikke dette kombineres med gode verktøy for å hente ut og å analysere data, vurdere likviditetssituasjon samt hente ut informasjon for beslutningsstøtte.

Xledger lar deg enkelt benytte deg av gode forhåndsdefinerte spørringer og rapporter, samt ha muligheten for selv å sette opp rapporteringsmodeller. Disse kan vises tabellarisk, grafisk, eller leveres per epost. I tillegg gir Xledger deg en oversikt over likviditetprognose, resultat og reskontro på forsiden slik at du til en hver tid er oppdatert på den økonomiske status.

Hjem-sider

Når brukerne logger seg på Xledger, møter de en Hjem-side, forhåndsdefinert med utvalgte rapportuttrekk, resultater, likviditetsprognose og aksjonsliste – alt er brukerbetinget. Dette gjør at brukerene alltid er oppdatert på gjeldende status, kan utvise god virksomhetsstyring og kan ta grep dersom situasjonen skulle tilsi det.


Rapportering og virksomhetsstyring
Klikk på bildet for å se en større versjon

Bygge tilpassede rapporter

Xledger lar deg bygge tilpassede rapporter slik at linjeledere, prosjektledere og andre lett kan spørre på sine data i det formatet de ønsker.

Ferdigdefinert rapportstruktur ferdig til bruk

Xledger har mange ferdigdefinerte spørringer og rapporter som dekker de fleste behov i daglig drift. Disse er tilgjengelig innenfor alle moduler og har mulighet for avanserte søk, i tillegg til en rekke innhold- og visningsalternativer. Dette inkluderer blant annet grafisk visning.

Drilldown ned til hvert enkelt bilag

I alle Hjem-side, spørringer og grafiske fremstillinger kan man klikke seg ned på detaljnivå, slik at en til en hver tid får tilgang til de underliggende data som vises. Man kan klikke helt ned til bilagsnivå, med visning av bilagsimage. Dette gir full sporbarhet og kontroll i alle skjermbilder.

Rask og full oversikt over alle bilag

 Klikk på bildet for å se en større versjon

Kontakt oss for mer info

Flere produkter

Produktark: Rapport- og spørremuligheter