Ledelsen i Xledger | Xledger Norge

Ledelsen

Helge Strømme
Chief Executive Officer (CEO)
Helge Strømme ble ansatt i Xledger i mars 2006. Helge er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har over 25 års ledererfaring fra virksomheter som Storebrand Finans, Den Norske Hypetekforening, Citibank og Norges Bank.

Knut Rønning
Chief Financial Officer (CFO)
Knut Rønning ble ansatt i Xledger i februar 2004. Knut er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har over 20 års ledererfaring og har tidligere jobbet som bl.a. økonomisjef i Bergesen d.y. og finansdirektør i Agresso.

Lennart Grøtt Holen
Chief Technology Officer (CTO)
Lennart Grøtt Holen er en av gründerne av Xledger. Han er aksjonær og styremedlem i selskapet. Lennart har mastergrad fra Informatikk ved UiO. Han har 20 års erfaring med utvikling av ERP-systemer og har tidligere jobbet som produktutvikler hos Agresso.

Lars Erik Opøien
Sales Director
Lars Erik Opøien ble ansatt i Xledger i desember 2011. Lars Erik har mange års erfaring med salg og salgsledelse i Norge, Norden og Baltikum, senest fra selskapet Husqvarna. Lars Erik har tidligere erfaring fra kjente merkevarer som GARDENA, Synnøve Finden, Diplom-is, 3M og Kavli.

Eivind Berger-Lorentzen
Director Consulting & Support
Eivind Berger-Lorentzen ble ansatt i Xledger i september 2009. Eivind er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har tidligere jobbet som konsulent i Accenture og PricewaterhouseCoopers (PwC).

Gaute Tinnes-Rimehaug
Director Sales and Go-To Market
Gaute Tinnes-Rimehaug ble ansatt i Xledger i oktober 2013. Gaute er utdannet innen idrettspsykologi ved Norges Idrettshøyskole og har en diplomtrenerutdanning fra Olympiatoppen. Han har tidligere drevet egen virksomhet og jobbet som konsulent innen trening, utvikling og rekruttering. Før han begynte i Xledger, jobbet han med salgs- og go-to-market-strategi og strategiske IT-prosjekter i Eniro.

Mona Mikaelsen
Digital Marketing Manager
Mona Mikaelsen ble ansatt i Xledger i januar 2018. Mona har en Master of Mangement fra BI. Hun har mange års erfaring med markedsføring i IT-bransjen. Hun har blant annet jobbet i SuperOffice og Conax (nå Nagra).