Regnskapsbyrå - få nye forretningsmuligheter med Xledger | Xledger Norge

Regnskapsbyrå

Nye muligheter for ditt regnskapsbyrå

Med Xledger får du en unik arbeidsflyt mellom deg og dine kunder. Du kan enkelt tilby nye tjenester og sikre at du dekker kundenes fremtidige behov. Fleksibelt, effektivt og med god inntjening på systembruk.

Nye forretningsmuligheter uten ekstra ressurser

Med Xledger jobber regnskapsfører og kunde i samme system. Det betyr at kunden alltid har full innsikt i siste oppdaterte data i sine dashboard og visninger. Denne måten å jobbe på åpner opp for nye markeder og segmenter for ditt regnskapsbyrå. Ved å tilby Xledger fjerner du kunden sitt behov for å ansette interne regnskapsmedarbeidere. For ditt regnskapsbyrå gir Xledger gode muligheter for økt omsetning pr kunde. 

Hva er så unikt med Xledger?

Xledger er 100 % skybasert. Det er ingen lokal installasjon. Med Xledger kommer både ditt regnskapsbyrå og dine kunder raskt i gang. Drift, oppdateringer og sikkerhet håndteres av Xledger. Alle brukere har umiddelbar tilgang til ny funksjonalitet. Effektiv regnskapsproduksjon har vært i fokus fra dag en og flere prosesser skjer helautomatisk. Dette betyr mer tid til rådgivning og kundeoppfølging.

Hvorfor blir arbeidsdagen enklere med Xledger?

Xledger er et komplett system. Du trenger ingen fordyrende tilleggsmoduler. Systemet har en unik struktur, med et nasjonalt standardoppsett, som vedlikeholdes av Xledger. Det er enkelt å koble på nye kunder uten ekstra tilpassing. Konsernregnskap og prosjektregnskap håndteres effektivt i systemet. En annen godbit er bankintegrasjonen der Xledger laster filene for deg daglig. Enklere blir det ikke! 

Partnerprogram for ditt regnskapsbyrå

Xledger sitt partnerprogram for regnskapsbyråer gir gode forretningsmuligheter. Du får opplæring i systemet, innføring i systempresentasjon for nye kunder og et godt verktøy for kunderådgivning. Velger du Xledger kan du tilby dine kunder et moderne system som alltid er oppdatert.

 Oversikt over alle våre partnere

 Kontakt Xledger