Xledger - forretningssystem som passer perfekt for prosjektbaserte bedrifter | Xledger Norge

Prosjekt

Har du kontroll over dine prosjekter?

I Xledger får du løpende, oppdatert oversikt over forbruk og lønnsomhet på dine prosjekter, samt status i forhold til budsjett. Dette gir deg mer kontroll og forenkler prosjektledelsen.

Alt i ett system

Du trenger ikke forskjellige systemer for timeføring, fakturering og regnskap. I Xledger har du alt du trenger for å administrere dine prosjekter samlet i ett og samme system. Dette effektiviserer din hverdag og gjør at du får en helt annen kontroll over dine prosjekter.

Uavhengig av hvor mange prosjekter du har, får du en rask og intuitiv oversikt over dine prosjekter. Hierarki på prosjektene gir samlet oversikt over underprosjekter og du får bedre kontroll på interne og eksterne prosjekter i ett komplett prosjektregnskap.

Bedre kontroll

Bedriftens prosjekter blir sømløst integrert med bedriftens styringsinformasjon for å gi en komplett oversikt.

Med flere automatiske prosesser kan du bruke mindre tid på administrasjon og mer tid på å analysere og styre dine prosjekter.

Den gode oversikten gjør det enkelt å gå tilbake til tidligere prosjekter og finne frem til alle detaljer i løpet av få tastetrykk. På den måten blir det enkelt å ivareta historikk og se på utviklinger og trender i dine prosjekter. Dette kan være for å sammenligne tidsbruk, utgifter, eller å se på konkrete fakturaer. 

Hvor som helst og når som helst

Med Xledger har du tilgang til oppdatert styringsinformasjon hvor som helst, når som helst på alle brukerflater. Eksempelvis kan du raskt og enkelt registrere både timer og utlegg på smarttelefonen din. Disse kan også godkjennes på mobilen. Dette gir økt fleksibilitet for alle involverte i prosjektet.

Ettersom Xledger er en ren skytjeneste er det enkelt å samarbeide med personer fra alle steder i verden.

Økt tilgjengelighet til systemet gir mulighet til en mer oppdatert status.

 

 Kontakt Xledger